AEX: 536,92

  Optieblog


bekijk alle updatesACTIE:

1 maand proefabonnement voor 5 euro 
klik hier voor meer informatie


  Rendement vanaf 2008:  181,8%

  Netto resultaat 2017 :  2,9%

  

 

 

Disclaimer

Disclaimer Wanneer u naar aanleiding van informatie op de publiek toegankelijke website en/of abonneegedeelte en/of e-mail cq. sms berichten van De Optiestrateeg besluit een beleggingspositie aan te gaan, dan dient u van te voren bij uw beleggingspecialist/vermogensbeheerder bij uw bank/broker te toetsen of de order binnen uw risicoprofiel en financiële doelstelling valt.
Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De Optiestrateeg kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. De Optiestrateeg aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site en de daarop/daardoor verstrekte informatie. De optiestrateeg aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door De Optiestrateeg worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site(s) van de Optiestrateeg. De Optiestrateeg aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de resultaten van uw beleggingen naar aanleiding van informatie en berichten gepubliceerd op De Optiestrateeg, de nieuwsbrief en of op andere plekken waar onze publicaties staan. U bent geheel zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissingen en uw beslissing om naar aanleiding van een verstuurd bericht actie te ondernemen. De Optiestrateeg verstrekt op de website en in e-mail- en sms berichten analyses op basis van de door De Optiestrateeg ontwikkelde Vertical Limit Strategie. Dit is geen exacte wetenschap. Resultaten in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.
Copyright © 2018 de optiestrateeg All rights reserved. site created by: netshapers: 'Internetsites dronten : Online Solutions for Online Business' © 2018